Beperkte openingen voor een gratis tussenliggende CW-klasse via CW Innovations

Veel dank aan Andrew (K0AWG) die het volgende nieuws deelt over een aanstaande intermediate CW-klasse via CW-innovaties.

Andreas schrijft:

De les duurt 10 weken vanaf 13 maart. Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze ronde, maar we hopen in de toekomst nog veel meer lessen te hebben.

De les is momenteel gratis. Het wordt gehouden op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur centrale tijd. We zijn op zoek naar operaties die momenteel opereren van ongeveer 10-15 wpm en die eenvoudig in de ether aanwezig zijn. Als je POTA- en SOTA-contacten legt, is dat perfect!

Deze klasse is een geweldige manier om de karakters echt vast te leggen, zodat je snelheid kunt opbouwen met het hoofd kopiëren in gedachten. Een voordeel voor POTA en SOTA is dat deze vaardigheid er echt toe zal bijdragen om “off script” te gaan bij het activeren. Het zal ops helpen om te volgen wanneer dingen niet helemaal zijn wat je verwacht.

Hier is het volledige persbericht:

CW Innovations presenteert de uitgebreide ICR-cursus

Gedateerd 25 januari 2023

Stel je voor dat je je huidige CW-vaardigheid kunt verbeteren zonder het vooruitzicht vast te lopen op een plateau. Stel je ook voor dat de karakters die je hoort gemakkelijk vertrouwd worden om te kopiëren en te verzenden, net zo vertrouwd als het alfabet zelf toen je voor het eerst een taal leerde.
U hoeft zich dit niet voor te stellen: een onafhankelijke, nieuwe uitgebreide cursus voor onmiddellijke karakterherkenning maakt dit werkelijkheid, biedt de beste CW-trainingstechnieken en helpt operators hun eigen beste manier te begrijpen om te leren, vooruitgang te boeken en zichzelf verder uit te dagen.

Aankondiging van CW Innovations. Dit is een onafhankelijk uitgevoerde cursus die op modules is gebaseerd. Het is gebouwd op steigers waarin elke opeenvolgende module een geleidelijke helling naar boven biedt door het leerproces. Dit methodische proces is in het leven geroepen om de mentale en emotionele obstakels aan te pakken die de voortgang van leerlingen via andere onderwijsmethoden doorgaans hebben tegengehouden.

CW Innovations, dat in oktober 2022 aan studenten werd voorgesteld, is verder verfijnd door een zeer bekwaam en ervaren team van operator-docenten. Hoewel er geen “magische pil” is, biedt CW Innovations een baanbrekend proces dat uniek is. De leerlingen hebben een vaardigheid verworven die hun verwachtingen overtreft. Deze resultaten zijn ongekend.

De 10-weekse cursus is bedoeld voor degenen die momenteel werken met een vaardigheid van 10-15wpm, op zijn minst een eenvoudige aanwezigheid in de ether, en enthousiast om beide te verbeteren.

Zien w4yes.com voor details.

Enkele studenten hebben deze gedachten met ons gedeeld:

“Ik gaf het bijna op. Vastgezet op een plateau voor een frustrerend stuk van voor altijd, had ik heel weinig vaardigheid en nog minder vertrouwen of hoop dat ik een fatsoenlijke operator zou kunnen zijn. Na 10 weken coaching en ondersteuning van dit geweldige team, heb ik alle tools die ik nodig heb om mezelf te leren. Ik kan mezelf helpen vooruitgang te boeken, zowel mijn luister- als kopieervaardigheden aan te scherpen en bovenal kan ik plezier hebben. Headcopy kunnen doen was een onverwachte bonus. Plateau? Wat is een plateau??”
Licentie Operator sinds 2014 – New York

“Het is niet langer dits en dahs leren…. Door jezelf toe te staan ​​het geluid van de personages onbewust te horen en te begrijpen, kun je vooruitgang boeken in je CW-vaardigheden en doelen. Je leert hoe je CW helemaal opnieuw moet leren. Ik heb in de afgelopen 2,5 maand meer CW-vooruitgang geboekt dan in de voorgaande 6 jaar.”
Gelicentieerde operator sinds 2017 – Missouri

“Waarom zou iemand de uitgebreide ICR-cursus moeten volgen? Want als je er tijd en moeite in steekt, ZULLEN je CW-vaardigheden verbeteren. Deze cursus stelde me in staat om van 10 naar 15 wpm kopieersnelheid te gaan en om te beginnen met het kopiëren van mijn QSO’s. Ik heb nu ook de tools die ik nodig heb om al mijn CW-doelen te bereiken, inclusief het luisteren naar boeken in morsecode, iets waarvan ik nooit had durven dromen dat het voor mij mogelijk zou zijn. De kers op de taart? De vriendschappen die ik heb gevormd met facilitators en teamleden terwijl we onze successen en moeilijkheden deelden en elkaar hielpen bij het vinden van oplossingen. Deze cursus is een game changer voor de wereld van CW.”
Gelicentieerde operator sinds 2022 – Georgië

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Lacress
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart