Elecraft AX1- en AX2-pakketten met gratis verzending in februari-aanbiedingen

Deze maand zal ik een aantal veldrapporten plaatsen met behulp van de Elecraft AX1 op een grote verscheidenheid aan radio’s.

Toevallig biedt Elecraft AX1- en AX2-pakketdeals aan voor februari 2023. Veel dank aan Mark (KM3P) voor de tip!

Het AX1-pakket ($ 151,85 US) bevat een:

  • AX1 multi-band zweepantenne
  • AXB1 Zweep BiPod
  • en AXT1 statiefadapter

Merk op dat dit niet de 40M spoelverlenging omvat. Dat zou apart moeten worden aangeschaft.

Het AX2-pakket ($ 101,94 US) bevat een:

  • AX2 miniatuur zweepantenne van 20 meter
  • en AXB1 Whip BiPod voor AX-Line zwepen

Ironisch genoeg – en een bewijs van mijn vreselijk timing – Ik kocht het equivalent van het AX2-pakket op 30 januari (ja, twee dagen voordat de uitverkoop in februari begon) en ik betaalde $ 130,51 verzonden. Ik kan bevestigen dat $ 101,94 verzonden een geweldige prijs is!

Ik besloot gisteren een tweede AX1-pakket aan te schaffen, in feite om een ​​speciaal AX1-systeem te hebben voor mijn Elecraft KX2-veldkit.

Klik hier om de volledige aanbiedingen van februari 2023 op Elecraft.com te bekijken.

Merk op dat Elecraft geen sponsor is van QRPer.com (hoewel ze dat echt zouden moeten zijn, zouden ze niet…? Doe een goed woordje voor ons!) en ik heb geen andere band met hen dan het kopen, gebruiken en evalueren van hun producten.

AX1AX2DealsElecraft

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Lacress
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart